Speech class

Idag i min speech class så skulle vi deliver ett informative speech så jag bestämde mig för att hålla min presentation om Sweden compared to the United States. Det var vår andra prestation denna terminen men det var den första lite större presentationen så jag kände mig ganska nervös när jag klev fram framför klassen men nervositeten släppte direkt när jag fick alla att skratta redan i inledningen. Jag försökte inte göra min presentation allt för tråkigt med en massa tråkiga jämförelser och likheter utan försökte istället få in lite roliga jämförelser med små twistar här och där som jag tänkte kanske skulle vara lite roliga men många skrattade verkligen vid flera tillfällen vilket gjorde mig ganska glad och förvånad. Det måste ju iallafall betyda att folk lyssnade och var lite intresserade. Sen när jag var klar sa jätte många. So good Albin, really good, you’re so funny. Ville mest dela med mig av detta då jag känner mig ganska stolt över mig själv då jag kan stå framför en klass med 25 personer och hålla en presentation på engelska och få det att bli ganska bra. Ibland är det okej att vara lite stolt över sig själv. Det är många som tar speech class bara för min skola kräver minst en speech class för att få ta graduation. Men jag tog det för att utveckla min förmåga att prata inför en grupp personer och för att jag tycker det är ganska kul att hålla presentationer. Och sen är min speech klass rätt så chill. Gör inte så mycket, typ inga läxor förutom när vi ska hålla speeches men vi får mycket tid i skolan att jobba på det. 

Imorgon football game igen, det är verkligen så kul att gå på dom. WE WILL BEAT JUNCTION CITY!! So far går fotbolls laget 4-0! 

Ha det fett! (Sorry för att jag blandade engelska med svenska i detta inlägget men det blir så)

Monday: Wendy’s, Tuesday: Team dinner, Wednesday: Freddy’s, Thursday: Pizza Hut. ABBE GILLAR!!! (inte varje vecka det är så här, var lugna fortfarande ganska smal)

Annonser

5 comments

 1. Klart det är ok att vara stolt över sig själv! Jag är förståss också jättestolt över dig. Bra jobbat. Nu tror jag dessutom att du kommit in i språket så pass att du nog tänker på engelska också, med tanke på din förliga blandning ”vi skulle deliver ett speech”, tjena! Fast bra! Kram ❤️

  Gilla

  1. Tack!! Hoppas du trivs jätte bra på syslöjsfröken linjen och fortsätt kämpa sista terminen!! Ja jag måste säga att jag kommit in i språket rätt så bra. Skulle själv säga att jag tänker på med en blandning mellan svenska och engelska då det blir sådär när jag skriver och ”pratar” svenska, haha! Kram!! ❤️

   Gilla

   1. I know you do!
    But as I wrote to Albin his language is getting really funny. He mixes in english words in his written swedish. A good sign I think because it shows that he is even starting to think in english.
    And talk about being proud of him for his speech!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s