Update

Livet börjar rulla på riktigt, allt känns verkligen mer verkligt nu än vad det gjorde under de fösta dagarna. Jag börjar få rutiner och allt känns inte lika konstigt längre. Under första veckorna jämförde jag allt med hur det är i Sverige och allt kändes ganska konstigt men jag börjar komma in i det. Det är inte fel, det är inte rätt, det är bara annorlunda. Men jag gillar det, det är kul att se nåt annat vad man är van vid! Pratade även med mina föräldrar via FaceTime för första gången sen jag kom hit. Vilket var jätte kul! Och det är nåt jag rekommenderar till andra utbytesstudenter att vänta ungefär en månad innan man pratar för första gången då det blir enklare att komma in i allt nytt.(såklart skickade vi lite sms då och då)

Skolan rullar också på, vi börjar få läxor, ha quizes och tests men det är inte så svårt. Fick bland annat 70 av 71 på första matte provet vilket jag är ganska nöjd med då jag iprincip inte pluggade utan gjorde bara läxorna som vi hade fått. 

Imorgon har vi vårt första soccer game mot Highland Park vilket också ligger i Topeka. Men på onsdag och torsdag har vi awaygames i Olathe och Wichita vilket är 1 timme respektive 2 timmar från Topeka. Så vi får sluta skolan tidigare! WRHS JV soccer team har även inte förlorat ett game på 2 år så ja ingen press på oss.

   

Bredvid sängen har jag ett foto av min kära familj från när vi besökte USA för 11 år sen.

Annonser

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s