Mina klasser

Har nu gått High School i en vecka och allt börjar kännas mer rätt. Börjar hitta till mina klasser, sitter inte ensam på lunchen och pratar med en del folk! Har också börjat spela fotboll (soccer). Det var tryouts i tre dagar, 2.30 h varje träning! Fotbollslaget på Washburn Rural är väldigt bra, de var bland annat i State Final förra hösten (dock vann de inte) Så jag lyckades inte platsa i Varsity teamet men kom in i Junior Varsity, vilket för mig inte spelar så stor roll då jag mest bara vill spela

Så mitt schema ser ut så här. Börjar 8 varje dag, slutar 3. Varje klass är 47 min och man har 5 min att ta sig till nästa klass. Om man blir sen 3 gånger (kan vara 30 sekunder) får man 3 timmar kvarsittning..

1st period – Advanced PE

Eftersom lektionerna här är 47 minuter blir idrottslektionerna här väldigt korta då vi får ungefär 5 minuter före och 5 minuter efter för att duscha, vilket många då inte gör pågrund av den korta tiden. Så idrotten är ungefär 30 min och hittills har vi spelat fotboll, volleyboll och haft någon form av styrketräning. Men det är kul…och inga läxor!

2nd period – Anatomy & Physiology

Väldigt svår klass då i princip alla ord är nya för mig men det är ganska intressant. Läraren är ganska tråkig och allmänt ointresserad.

3rd period – US Government & Politics

En intressant klass där man lär sig en hel del. Läraren är även jätte bra och rolig. Min värdpappa hade honom som lärare vilket är lite roligt.

Advisory

En halvtimmes klass alla har som man kan göra lite var man vill. Plugga, prata med lärare eller inte göra något.

4th period – English 12 World Lit. 

Vi har inte gjort så mycket än men vi kommer skriva en del uppsatser. Men läraren är underbar, hon sjunger, skuttar runt och är allmänt rolig.

5th period – US History

Obligatorisk klass men den är helt okej. Läraren är iallafall rolig och han har pimpat klassrummet med en massa affischer.

Lunch

6th period – Integrated Math 3

Typ ända klassen vi fått homework i än så länge. Men hittills är matten jätte enkel så det är inga problem.

7th period – Speech

Bra klass att ha, lär sig hålla tal, redovisningar och presentationer bättre men lärare är hela tiden helt all over the place men det är roligt.

Nästa termin har jag Graphic Design och Sport & Entertainment Marketing istället för Speech och US Government & Politics

Annonser

6 comments

    1. Hoppas det! Igår på träningen delade tränarna in freshmen i ett lag och äldre i andra lagat, vi vann över dom så hoppas tränarna gillar mig. Har spelat mest winger

      Gilla

  1. Skönt att höra att du börjar hitta ”din plats”. Härligt med fotbollen👍Det är bara att jobbapååå…😉Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s